Biokuchařka

Nakladatelství Grada

GRA02

Neues Produkt

Reduzierter Preis! Biokuchařka Expand

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Mehr Infos

Achtung: Letzte verfügbare Teile!

365 Kč

429 Kč

-64 Kč

Sammeln Sie mit dem Kauf dieses Artikels Sie bis zu 36 Treuepunkte. Ihr Warenkorb hat insgesamt 36 Punkte die in einen Gutschein im Wert von umgerechnet werden können 5 Kč.

Spend 2 500 Kč more and get Free Shipping!
Berechnen Sie die Versandkosten

Podtitul: Maso, drůbež, zelenina 
Autor: Thomas Thielemann
Vydal: Grada
2010, první vydání
216 stran
ISBN 978-80-247-2983-1

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Prolistuj tuto knihu (až 20% obsahu)

Z obsahu

  • Biomaso
  • Biomaso - ten největší požitek!
  • Moje recepty
  • Telecí maso
  • Hovězí maso
  • Vepřové maso
  • Jehněčí a kůzlečí maso
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Druhy přípravy
  • Biodrůbež
  • Biodrůbež je prostě vynikající!
  • Moje recepty
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Druhy přípravy
  • Biozelenina
  • Biozelenina - potraviny špičkové kvality
  • Moje recepty
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Sezonní kalendář zeleniny
  • Tajemství zeleniny
  • Seznam receptů
  • O autorovi

O autorovi


Thomas Thielmann se narodil v roce 1964, vystudoval Steinberger Hotelfachschule v Bad Reichenhall a praxi absolvoval ve Frankfurter Hof ve Frankfurtu. Vařil v hotelích v Osacea Tokiu, působil jako asistent šéfkuchaře u Karla Ederera v mnichovské restauraci „Glockenbach“ a jako šéfkuchař v Horbruchu v „Historische Schlossmühle“.V roce 1993 založil vlastní „Wirtshaus zum Herrmanns-dorfer Schweinsbräu“ v Glonnu. Zde mohl začít realizovat své dlouholeté přání podávat hostům sezonní kuchyni, která současně odráží specifika daného regionu. Hostům nabízí produkty nejvyšší kvality z ekologického chovu.

Eigene Bewertung verfassen

Accept

Diese Seite verwendet Cookies. Durch den Besuch dieser Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies.