- -2,72 €
Biokuchařka
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!
Podtitul: Maso, drůbež, zelenina
Autor: Thomas Thielemann
Vydal: Grada
2010, první vydání
216 stran
ISBN 978-80-247-2983-1
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum
Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje
bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin.
Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly
rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou
srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby
se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů
při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!
Prolistuj tuto knihu (až 20% obsahu)
Z obsahu
- Biomaso
- Biomaso - ten největší požitek!
- Moje recepty
- Telecí maso
- Hovězí maso
- Vepřové maso
- Jehněčí a kůzlečí maso
- Příloha
- Základní recepty
- Druhy přípravy
- Biodrůbež
- Biodrůbež je prostě vynikající!
- Moje recepty
- Příloha
- Základní recepty
- Druhy přípravy
- Biozelenina
- Biozelenina - potraviny špičkové kvality
- Moje recepty
- Příloha
- Základní recepty
- Sezonní kalendář zeleniny
- Tajemství zeleniny
- Seznam receptů
- O autorovi
O autorovi
Thomas Thielmann se narodil v roce 1964, vystudoval Steinberger Hotelfachschule v Bad Reichenhall a praxi absolvoval ve Frankfurter Hof ve Frankfurtu. Vařil v hotelích v Osacea Tokiu, působil jako asistent šéfkuchaře u Karla Ederera v mnichovské restauraci „Glockenbach“ a jako šéfkuchař v Horbruchu v „Historische Schlossmühle“.V roce 1993 založil vlastní „Wirtshaus zum Herrmanns-dorfer Schweinsbräu“ v Glonnu. Zde mohl začít realizovat své dlouholeté přání podávat hostům sezonní kuchyni, která současně odráží specifika daného regionu. Hostům nabízí produkty nejvyšší kvality z ekologického chovu.