Biokuchařka

Nakladatelství Grada

GRA02

Nový produkt

Sleva! Biokuchařka Zvětšit

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

365 Kč

429 Kč

-64 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 36 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 36 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 5 Kč.

Pro dopravu zdarma chybí objednat za 2 500 Kč :)

Podtitul: Maso, drůbež, zelenina 
Autor: Thomas Thielemann
Vydal: Grada
2010, první vydání
216 stran
ISBN 978-80-247-2983-1

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Prolistuj tuto knihu (až 20% obsahu)

Z obsahu

  • Biomaso
  • Biomaso - ten největší požitek!
  • Moje recepty
  • Telecí maso
  • Hovězí maso
  • Vepřové maso
  • Jehněčí a kůzlečí maso
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Druhy přípravy
  • Biodrůbež
  • Biodrůbež je prostě vynikající!
  • Moje recepty
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Druhy přípravy
  • Biozelenina
  • Biozelenina - potraviny špičkové kvality
  • Moje recepty
  • Příloha
  • Základní recepty
  • Sezonní kalendář zeleniny
  • Tajemství zeleniny
  • Seznam receptů
  • O autorovi

O autorovi


Thomas Thielmann se narodil v roce 1964, vystudoval Steinberger Hotelfachschule v Bad Reichenhall a praxi absolvoval ve Frankfurter Hof ve Frankfurtu. Vařil v hotelích v Osacea Tokiu, působil jako asistent šéfkuchaře u Karla Ederera v mnichovské restauraci „Glockenbach“ a jako šéfkuchař v Horbruchu v „Historische Schlossmühle“.V roce 1993 založil vlastní „Wirtshaus zum Herrmanns-dorfer Schweinsbräu“ v Glonnu. Zde mohl začít realizovat své dlouholeté přání podávat hostům sezonní kuchyni, která současně odráží specifika daného regionu. Hostům nabízí produkty nejvyšší kvality z ekologického chovu.

Napsat komentář

Příjmout

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies - více informací.