Karafa Alladin Gold 1,3 litru - "Květ života"
Karafa Alladin Gold 1,3 litru - Květ života
Karafa Alladin Gold 1,3 litru - "Květ života"
Karafa Alladin Gold 1,3 litru - Květ života

Karafa Alladin 1,3 litru - Květ života

ND001
Vypredané
1 688,00 Kč
S DPH

Ve specifickém tvaru karaf se voda a další tekutiny revitalizují a zlepšují svojí chut a biologickou hodnotu.
Jedinečnost designu karaf spočívá v nezaměnitelném tvaru, který vzniknul převedením tónů hudby do organických linií vytvarovaných ve skle. 

Typ

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
Pinterest
Vypočítať náklady za doručenie
 

Účinky karaf:

Běžná pitná voda přichází o svoji přirozenou vitalitu dlouhým putováním vodovodním potrubím.
3 minuty pobytu vody v karafách  jsou dostatečné k revitalizaci a oživení oslabené vody z vodovodu.

Výsledky testů pocházejí z laboratoří
EF Brown, CH-3628 Uttigen ve Švýcarsku.

Krystaly vody před a po revitalizaci, jsou fotografovány s využitím metody, kterou vyvinul pan Masaru Emoto.

Jen 3 minuty vody v karafě  stačí k revitalizaci a oživení oslabené vody z vodovodu.
Karafy Alladin jsou klíčovou variantou z nabídky revitalizačních karaf. Můžete nás navštívit v našem Centru harmonizace vody. Především její varianta se zlatým symbolem Květu života vypáleným na dně karafy, patří mezi nejoblíbenější výrobky ND již mnoho let.

Také krystaly revitalizované vody vykazují šestiúhelníkovou strukturu a signalizuje vysokou vitální úroveň vody.

Karafa má kaskádovitý design se 6 částmi, přičemž objem každé části odpovídá prvním 6 číslům univerzální Fibonacciho posloupnosti čísel. Navazuje tak na univerzální geometrii přítomnou všude v přírodě. Revitalizovaná voda vykazuje 6 - strannou krystalickou strukturu, která signalizuje její zvýšenou míru energie a životní síly.

Přírodní procesy je možné interpretovat geometricky nebo hudebně. Úlohou designu ND je vytvářet rezonanci, která harmonicky ladí s velkými kosmickými zákonitostmi. Tyto rezonance předávají biologickému systému lidí, zvířat ale i rostlin, informaci, která dokáže aktivovat biologickou podporu a harmonizaci. Dutinová rezonance karafy Alladin odpovídá zvukové frekvenci tónu F. Tato frekvence je nositelem informace vertikálního toku energie, který připomíná energetické procesy stromů. Pomáhá tak propojit rozličná energetická centra (čakry) v lidském organismu.

Ve specifickém tvaru karaf se voda a další tekutiny revitalizují a zlepšují svojí chut a biologickou hodnotu.
Jedinečnost designu karaf spočívá v nezaměnitelném tvaru, který vzniknul převedením tónů hudby do organických linií vytvarovaných ve skle.

Tvary sklenic a karaf NaturesDesign vznikly jako hudební kompozice, přičemž výsledný zvuk byl transformován do tvarů za pomoci matematických vzorců.

Harmonický účinek produktů NaturesDesign na vodu potvrdil velký počet spokojených zákazníků, kteří je používají více než 12 let. Vitalizující a stabilizující účinky na lidský organismus dokazují také laboratorní testy.

Na kvalitě vody záleží:

Voda, kterou pijeme a používáme, je upravována ve vodárnách a přichází k nám často dlouhou cestou skrze vodovodní potrubí. Dlouhé putování vody nádržemi, filtry, potrubím a ventily ji zbavuje přirozené vitality. Revitalizační karafy  vodu reaktivují a přivádějí ,,zpět k životu“. Voda z vodovodu se tak vrací do stavu v jakém se vyskytuje v přirozené přírodě.

Voda a vědomý pitný režim

Voda je základním zdrojem života a hraje klíčovou úlohu pro naše zdraví a spokojený život. Voda je také tím nejvzácnějším v našem těle. Pravidelný vědomý pitný režim a dostatečné množství vody udržuje tělo a mysl v dobrém stavu a předchází tak mnohým zdravotním problémům plynoucím z dehydratace. Proto vyhledáváme vodu s dobrou vnitřní strukturou a chutí. Voda je hlavním zdrojem energie a je jí třeba pít dříve než dostaneme žízeň. Je tedy potřeba pít po celý den. Upravte svůj vědomý pitný režim s revitalizačními karafami.

Velikost karafy:

výška cca 20 cm (bez zátky)
šířka cca 16 cm
objem cca 1,3 l

Výroba:

ručně foukané sklo, tradiční řemeslné sklářské umění – sklo bez obsahu olova

Karafy mohou sloužit i jako dekanter na víno.

Varianty:

Můžete si pro sebe vybrat květ života intuitivně nebo Vám pro výběr pomohou následující informace:

Zlatý (24-karátové zlato)
Tato varianta se skutečným zlatem je nejpopulárnější na celém světě. Zlato je známo pro jeho energetickou sílu v celé historii. To je důvod, proč tato květina obohacuje upravenou vodu o životní energii.

Duhový
Pohled na duhu nás činí šťastnými. Duhové barvy na nás mají pozitivní vliv, protože každá barva vibruje vlastní rezonancí. To je důvod, proč tato květina obohacuje vodu optimismem, pozitivním přístupem ke světu a nám.

Bílý
Bílá barva je známá pro jeho čistotu. To je spojováno s dobrem, čestností, začátkem, nevinností a dokonalostí. Tato květina vám pomůže rozšířit své vnímání, budete se cítit více otevřený pro nové příležitosti a podněty.

Platinový
Vzhledem k tomu, že platina je na naší planetě velice vzácným kovem, ti kteří ji vlastní, mohou být právem poctěni. To je důvod, proč tato květina je dobrá pro posílení sebevědomí a lásky k sobě samému.

Variace - květu života

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používa súbory cookies. Ďalším prechádzaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies - viac informácií.