Tělové svíčky TÁDÉ s včelím voskem - rozmarýn 10ks
Tělové svíčky TÁDÉ s včelím voskem - rozmarýn 10ks
Tělové svíčky TÁDÉ s včelím voskem - rozmarýn 10ks
Tělové svíčky TÁDÉ s včelím voskem - rozmarýn 10ks

Tělové svíce TÁDÉ s včelím voskem - rozmarýn 10ks

TD016
Vypredané
495,00 Kč
S DPH

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
Pinterest
Vypočítať náklady za doručenie
 

Balení

Tělové a ušní svíčky jsou balené po 10 ks. Každé celé balení obsahuje balíček se sterilní gázou nutnou k aplikaci tělových a ušních svíček TÁDÉ®.

Princip fungování

Tělové svíčky TÁDÉ® jsou vyráběny z bavlny, včelího vosku (pro alergiky je v nabídce místo včelího vosku parafín), kurkumy a esenciálních olejů.

To, že tělové svíčky TÁDÉ® obsahují kurkumu, zaručuje jejich silný protizánětlivý účinek.

Délka svíčky je 23cm, což zabezpečuje optimální čas hoření.

Trychtýřovitě zavinuté plátno namočené do včelího vosku umožňuje vytvoření komínového efektu. Teplo vytvořené hořením svíčky změkčuje nahromaděný i zaschnutý maz a vytvořený komínový efekt ho pod tlakem „vysaje“ na stěnu svíčky. Tím se uvolní vzniklá blokace v toku energie těla.

Svíčku zapálíme na horním širším okraji a přiložíme na postižené místo. Teplo změkčuje nahromaděné usazeniny, pozitivně ovlivňuje případné zablokované toky energie a zaktivuje lymfatický systém těla. Přes rozšířené póry kůže se dostanou do těla výtažky z kurkumy, jiných léčivých rostlin a esenciálních olejů. Pod tlakem se vytáhnou rozpuštěné usazeniny z těla na stěnu tělové svíčky.

Tělová Svíčka TÁDÉ® se dá aplikovat buď v uchu (k tomu je určena speciální ušní svíčka) nebo na různých částech těla. Při aplikaci se doporučuje uvědomění si i případného psychosomatického pozadí problému. Vycházíme z toho, že mnohé nemoci a bolesti na fyzické rovině mají základ například v prožitém šoku nebo jiných stresových a psychických zátěžích.

Pomocí tělových svíček TÁDÉ® aktivujeme lymfatický systém a můžeme takto z organismu odstranit negativní bloky. Rovněž tím podpoříme přirozenou detoxikaci organismu a z těla se začnou vylučovat nahromaděné škodlivé látky. Také tím docílíme i pocitu klidu, harmonie a nastolíme ozdravující proces.

Působení tělové svíčky TÁDÉ® je opravdu harmonizační spojení tepla, světla a vůně. Je to silná kombinace, která je pro náš organismus, vystavený neustále se zvyšujícímu tlaku a stresu z našeho životního stylu, velice blahodárná. Terapii můžeme podpořit i pomocí naší fantazie, kde se snažíme docílit většího relaxačního účinku a tím se zvyšuje pozitivní dopad působení tělových svíček TÁDÉ®. Aplikaci podpoříme vhodně zvoleným prostředím, příjemnou hudbou a tlumeným světlem. To vše umocní působení. Při samotné aplikaci se snažíme zachovat klid a vyrovnanost.

Použití ušní a tělové svíčky TÁDÉ®

Aplikaci tělové svíčky TÁDÉ® můžeme začít lehkým promasírováním místa, kde chceme tělovou svíčku aplikovat. To napomáhá lepšímu pocitu při samotné terapii. Dané místo můžeme lehce potřít vhodným olejem s obsahem éterických esencí. Zabezpečíme klidné prostředí bez průvanu. Připravíme si malou nádobu plnou vody, kam odložíme zbytek hořící tělové svíčky. Pro ochranu kůže používáme pod místem aplikace tělové svíčky čtvereček gázy.

Při aplikaci se snažíme svíčku držet jenom palcem a ukazováčkem tak, aby dým neunikal vedle svíčky. Jakmile svíčka dohoří po logo TÁDÉ®, uhasíme ji ve vodě v připravené nádobě. Důležité je, abychom dané místo po skončení terapie opět zlehka promasírovali. Dochází tak k prohloubení účinku celé terapie.

Pokud chceme použít ušní tělovou svíčku, postupujeme podobně. Začneme promasírováním obou ušních lalůčků. Osoba, na kterou bude aplikace prováděna, si lehne nejprve na levou stranu těla. Při samotné aplikaci zavádíme ušní svíčku do zvukovodu a opět chráníme pokožku malým čtverečkem gázy. Po aplikaci svíčky ošetříme i druhé ucho, kdy osoba leží na pravé půlce těla. Po dohoření k logu TÁDÉ® uhasíme svíčku v připravené vodě. Připomínáme, že je důležité ošetřit obě dvě uši. Přes ucho dokážeme zharmonizovat celý organismus. Osoby s vysokým krevním tlakem by měly aplikovat ušní svíčku v místě za ušním lalůčkem. Rovněž lidé po operaci ucha, nebo s akutním zánětem, použijí toto místo aplikace.

Tělové svíčky TÁDÉ® nikdy neaplikujeme na otevřenou ránu, ani na oblast srdce.

Proces použití tělových svíček TÁDÉ® nemá vedlejší účinky a je postavený na základech vycházejících jak z tradic východní medicíny, tak z našeho tradičního léčitelství. Tělové svíčky můžeme aplikovat bez ohledu na věk a pohlaví.

Upozornění: Použití tělové svíčky nenahradí lékařskou léčbu! Aplikace tělových svíček na akupunkturní body se doporučuje odborníkům nebo osobám, které znají problematiku čínské medicíny.

Článek v časopise Aromaterapie:  Magická moc svíček Tádé.

Původ svíčky

Starodávné národy přišly na to, že pokud nastane nemoc tělesná nebo psychická, zrovna tak pokud se na nějaké části těla vyskytne bolest, svědčí to o tom, že v těle neproudí životní energie. Následně vznikají různé překážky, které vytváří blokaci této energie. Starodávné národy hledaly způsoby jak tuto blokaci odstranit. Jedna z těchto metod byly i „primitivní“ tělové svíčky, které se začaly vyrábět z kůry stromů nebo z těch léčivých rostlin, které dokáží tlumit bolest. Později se přišlo na to, že pokud se svíčka takto vyrobená ponoří do včelího vosku, hoření bude pomalejší, a tak tento delší čas působení napomůže lépe k uvolnění a obnovení toku energie.

V dnešní době se už pochopitelně tělové svíčky vyrábí ze speciální textilie, která se ponoří do včelího vosku s obsahem léčivých substancí rostlinného původu. Při konečném vytvarování tělové svíčky TÁDÉ® byly použity mnohaleté zkušenosti z lidového léčitelství, jsou vyráběny zásadně ručně a jsou nositeli velkého množství bioenergie. Rovněž tělové svíčky TÁDÉ® mají několik unikátních patentů a jsou registrované pod ochranou značkou TÁDÉ®.

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používa súbory cookies. Ďalším prechádzaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies - viac informácií.