Tajemství výrobců potravin
Tajemství výrobců potravin

Tajemství výrobců potravin

CR025
Posledné kusy v sklade
5,49 €

 

Autor: Vít Syrový
Formát: 130 stran, 10x20cm, česky, brožovaná vazba
Rok: 2008
ISBN: 809031379-5

Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se stravou...

(přiložena tabulka škodlivosti Éček přimíchávaných do potravin.)

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové výrobě běžně používají.

 Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?                                                                                                                

Moderní „civilizovaná strava“ musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh. Jinými slovy musí být co nejchutnější,  nejvzhlednější, nejtrvanlivější a mít všechna ostatní NEJ, pouze z hlediska trhu. Tímto se však nejen významně snižuje biologická  hodnota stravy, ale také se zhoršuje její výsledné působení na naše zdraví.

 Jak se ale ve všech těch „Ečkách“, konzervantech  a dochucovadlech má spotřebitel orientovat?

Autor této knihy Vás nebude přesvědčovat, žemáte jíst vše jen syrové či zakazovat nákup v supermarketu. Upozorní Vás ale  na nebezpečí, jež při nákupu potravin číhají naneznalého konzumenta. Seznámí vás s tím, jaké přídatné a další látky se  užívají  při potravinářské výrobě, kterým „Ečkám“ je třeba se nejvíce vyhýbat a také Vám ukáže cestu, jak můžete minimalizovat rizika příjmu běžně užívaných škodlivin.

Jste-li vy, či někdo z vašich blízkých alergici, věnujte přídatným látkám i zpracování potravin nejvyšší pozornost! Seznamte se s novými metodami léčení či stanovení kritických potravin při těchto onemocněních.

Ostatní
No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používa súbory cookies. Ďalším prechádzaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies - viac informácií.