Tajemství výrobců potravin

Tajemství výrobců potravin

CR025
Nur noch wenige Teile verfügbar
130,00 CZK

Calculate Delivery Cost

Autor: Vít Syrový
Formát: 130 stran, 10x20cm, česky, brožovaná vazba
Rok: 2008
ISBN: 809031379-5

Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se stravou...

(přiložena tabulka škodlivosti Éček přimíchávaných do potravin.)

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové výrobě běžně používají.

 Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?                                                                                                                

Moderní „civilizovaná strava“ musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh. Jinými slovy musí být co nejchutnější,  nejvzhlednější, nejtrvanlivější a mít všechna ostatní NEJ, pouze z hlediska trhu. Tímto se však nejen významně snižuje biologická  hodnota stravy, ale také se zhoršuje její výsledné působení na naše zdraví.

 Jak se ale ve všech těch „Ečkách“, konzervantech  a dochucovadlech má spotřebitel orientovat?

Autor této knihy Vás nebude přesvědčovat, žemáte jíst vše jen syrové či zakazovat nákup v supermarketu. Upozorní Vás ale  na nebezpečí, jež při nákupu potravin číhají naneznalého konzumenta. Seznámí vás s tím, jaké přídatné a další látky se  užívají  při potravinářské výrobě, kterým „Ečkám“ je třeba se nejvíce vyhýbat a také Vám ukáže cestu, jak můžete minimalizovat rizika příjmu běžně užívaných škodlivin.

Jste-li vy, či někdo z vašich blízkých alergici, věnujte přídatným látkám i zpracování potravin nejvyšší pozornost! Seznamte se s novými metodami léčení či stanovení kritických potravin při těchto onemocněních.

Ostatní
No reviews

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies - více informací.