Jedlá bylinková sůl 120g – Devět sil BIO

Cereus Cereus

CR003

Nový produkt

Jedlá bylinková sůl 120g – Devět sil BIO Zvětšit

Skladem - ihned k odeslání

58 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 5 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 5 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 1 Kč.

Pro dopravu zdarma chybí objednat za 2 500 Kč :)
Vypočítat náklady za doručení

Jedlá bylinková sůlDevět sil produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Jemná směs z kvalitních surovin vhodná i pro nejmenší. Výborné do salátů, polévek, na špagety, na chleba s máslem ale i do omáček ...  Bylinkovou solí ochuťte jídlo buď po uvaření, anebo přímo na talíři těsně před jídlem. Nejlépe tak zachováte vlastnosti bylinek.

Složení: Kamenná sůl v ryze panenské podobě, bazalka*, kopr*, dobromysl*, estragon*, libeček*, pažitka*, petržel*, tymián*, yzop*

*=produkty ekologického zemědělství

Balení: 120g

Recept:

Polévka z dýně Hokaido
Budete potřebovat: dýni Hokaido, trochu másla nebo jedlého oleje nejlépe za studena lisovaného, bylinkovou sůl Devět sil.

Nejprve dýni naporcujte nožem a vyberte semínka, opláchněte a dejte na pařáček. Slupku odstraníte až po uvaření, půjde to snáz (někomu chutná i slupka). Až dýně bude měkká cca po 15 min. v páře, rozmixujte ji s trochou teplé vody (vody jen tolik aby šla dýně rozmixovat). Polévku nalijte do misek a omastěte a osolte solí Devětsil. Je to výborný zdravý a posilující pokrm s krásnou barvou. Polévka je připravena velmi rychle.

Napsat komentář

Příjmout

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies - více informací.