Droserin 50ml

Droserin XXL 250ml

EN010
1 283,00 Kč
S DPH

Droserin má silný antibakteriální a antivirový efekt. Je díky svému složení vhodný pro harmonizaci při

  • chřipkách, angínách, nachlazení, sinusitidách, zastuzení celních dutin a při kašli,
  • při problémech s plícemi, průduškami a dýcháním a také při zánětech středního ucha,
  • při některých mikrobiálních a plísňových onemocněních kůže a bércových vředech.

Osvědčil se i při bolestech krční a střední části páteře, ramen a úponu klíčních kostí.

Celkové hodnocení Celkové hodnocení:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenze(í)

Zobrazit hodnocení
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Přidat recenzi Zobrazit recenze Zobrazit recenze
Pinterest
Vypočítat náklady za doručení
 

Droserin je bioinformační regenerační krém s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody z vřídla Podhájska. Součástí krému jsou vysoce účinné látky jako lipozomy, AHA kyseliny, vitaminy či výtažky z rašeliny. Droserin je vyhledávaný pro svůj silný antibakteriální a antivirový efekt.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící frekvence podkorových center mozku regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a k vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Energetické působení Droserinu podle principů TČM
Droserin ovlivňuje a harmonizuje především energetickou dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, srdce, jater a žaludku.

Účinky Droserinu
Infekce Jednou z hlavních oblastí, kde se Droserin výborně uplatní, je oblast hrdla a průdušek při kašli, škrábání v krku, prochladnutí nebo zánětu horních cest dýchacích. Droserin zmírní palčivý pocit v hrdle a vzhledem k obsahu zázvoru a tymiánu prokrví a prohřeje postižená místa. Díky divizně, podbělu a lékořici usnadní vykašlávání. Droserin v podstatě působí jako „antimikrobiální mast“, kterou je vhodné použít především ihned v počátcích bakteriální nebo virové infekce, ale zároveň je možné používat jej i preventivně, zvláště při pohybu ve společnosti většího počtu lidí.
Kuřáci by měli Droserin (ideálně v kombinaci s Ruticelitem) používat preventivně vždy při potížích s dechem. Chemické látky z cigaretového kouře plíce velmi zatěžují, a proto je vhodné soustavně podporovat právě jejich regeneraci.
Při celoroční nebo chronické rýmě a při hrozícím nebezpečí, že by se zánět mohl rozšířit i do dutin (tzv. sinusitida), je třeba aplikovat Droserin na tváře a okolo nosu (resp. nad všechny obličejové dutiny). Droserin má díky yzopu a islandskému lišejníku protizánětlivé účinky a obsahuje éterické oleje, které usnadní dýchání. Lze jej využít i při horečce, neboť přítomné výtažky z kurkumy a chininovníku mají vliv na snižování teploty. Zima ale nemusí obtěžovat jen prostřednictvím rýmy a nachlazení, často nepříjemně dráždí pokožku na tvářích, které jsou mrazu a změnám počasí vystaveny neustále a většinou bez větší ochrany. Chladem podrážděná pokožka se projevuje vysušenými červenými skvrnami zvláště na tvářích. Právě na ty působí Droserin velmi dobře. Především u malých dětí se Droserin osvědčuje v počátečních stadiích onemocnění horních cest dýchacích. Aplikuje se na oblast průdušek (stejně jako dříve používané psí sádlo), regeneraci je vhodné doplnit vnitřním používáním Drags Imunu (u dětí spíše Vironalu). V počátečních stadiích všech typicky dětských virových onemocnění (neštovice, zarděnky, spalničky, příušnice, …) je vhodné aplikovat Droserin opakovaně. Zmírní a zkrátí průběh onemocnění, předejde vysokým teplotám i následkům na kůži a umožní tělu vytvořit si dostatečné množství protilátek, které zabezpečí přiměřenou obranyschopnost v dospělosti.

Kůže Droserin lze zvolit k ošetření jakéhokoli suchého místa na těle. Mimořádně dobře působí na suché dlaně (ruce jsou důležitým prostředkem komunikace s vnějším světem), jakýkoli ekzém nebo šupinatá vyrážka se po Droserinu viditelně zlepší díky protizánětlivému a hojivému působení jitrocele, přesličky a jerlínu. Droserin lze používat jako denní ochranný krém, zabraňuje negativním vlivům zevního prostředí (jako vítr a chlad, které vysušují kůži). Droserin se hodí pro rozjasnění pleti. Alergie Droserin je vhodným prostředkem při kožních i dýchacích alergických projevech. Při astmatických potížích je vhodné aplikovat Droserin na přední i zadní stranu hrudníku.

Bolesti břicha Droserin se také hodí při pocitu nafouknutého břicha nebo plynatosti. Je vhodné jej aplikovat krouživými pohyby na dolní část břicha pod pupkem (ve směru hodinových ručiček, protože to je směr průběhu tračníku). Při obtížích tohoto typu je vhodné kombinovat Droserin spolu s vnitřním užíváním Vironalu.

Psychika Při psychických stavech doprovázených neklidem, pláčem a úzkostí se osvědčuje aplikovat Droserin na oblast hrudní kosti.

Použití Droserinu

  • nemoci z nachlazení, kašel, chrapot, škrábání v krku, rýma, záněty horních cest dýchacích a středouší, zlepšení funkce hlasivek, usnadnění dýchání, vykašlávání a průchodnosti obličejových dutin; nejlépe působí hned na počátku infekce
  • posílení imunity
  • regenerace plic poškozených cigaretovým kouřem
  • opary
  • univerzální podkladový krém a krém na ruce, pro suchou pokožku, při zanášení kožních pórů
  • zmírnění a zkrácení průběhu dětských virových onemocnění (neštovice, zarděnky, příušnice…), snižování horečky
  • kožní alergické projevy a astma
  • plynatost, střevní problémy
  • suché ekzémy, hydratace pokožky
  • relaxace šíjového svalstva


Krém Droserin je možné kombinovat s dalšími přípravky Energy.

Hlavní oblasti aplikace Droserinu
 
Složení Droserinu
Plicník lékařský, dobromysl obecná, jitrocel kopinatý, divizna velkokvětá, lékořice lysá, jerlín japonský, podběl lékařský, lichořeřišnice větší, kurkuma dlouhá, yzop lékařský, chininovník lékařský, pukléřka islandská, tymián obecný, konopice bledožlutá, růže stolistá, arálie mandžuská, zázvor lékařský, přeslička rolní, proskurník lékařský.

Droserin dále obsahuje rostlinné oleje (sezamový, ricinový, lněný, konopný, makový) a éterické silice (např. kafrová, fenyklová, palmorůžová, guajaková), minerální vodu z vřídla Podhájska, humát draselný, kombinaci extraktů z myrhy, kadidlovníku a dracény, bioinformace z rostlin, hub a nerostů (antimonitu, růženínu, purpuritu, mědi a dalších).

Regenerační postup a způsob aplikace
Droserin je lehce roztíratelný a smývatelný vodou. Natíráme jej lokálně na problematická místa v tenké vrstvě 1–3x denně. Krém lze aplikovat nad místa uložení jednotlivých orgánů, na refl exní zóny či akupunkturní body, a to jak při akutních obtížích, tak u chronických onemocnění či pocitů diskomfortu. Osvědčuje se buď masáž, nebo jen nanášení krému na příslušné body.

V případě přechodného zhoršení problémů se jedná o zpětný regenerační proces – tzv. reverzní reakci. Tento jev je pozitivní a ovlivnitelný snížením četnosti aplikací a zvýšením příjmu tekutin. V podobných případech doporučujeme konzultaci s vaším poradcem nebo terapeutem.

Upozornění: Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25°C a chraňte před mrazem.

Energy

Recenze Recenze (0)

Na základě 0 recenze(í) - 0 1 2 3 4 0/5
Filtr:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Recenze Recenze (0)

Na základě 0 recenze(í) - 0 1 2 3 4 0/5
Filtr:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produkt byl přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením těchto stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies - více informací.